1. Norge
 2. Post-it® Brand – Produkter, idéer, Programmer
 3. Idéer
 4. Slik forbereder du deg på hele skoleåret
Slik forbereder du deg på hele skoleåret

Slik forbereder du deg på hele skoleåret

Nicholas «The Nerdy Teacher» Provenzano gir deg tips og innsikt som hjelper elevene å lære mer hele året.


 • Elever får mer og mer å gjøre hvert år. Det stadig større fokuset på prøver gjør at elevene må notere seg all den viktige informasjonen som formidles i klasserommet, for å være forberedt på eksamensdagen. Organisering er en av de beste måtene å takle disse eksamenene på. Under finner du et par kjappe og enkle organiseringstips som hjelper elevene å forberede seg på eksamen.

 • Slik håndterer du fagene dine med Post-it®-produkter

  1. Post-it® Index-piler egner seg perfekt til å merke viktig informasjon som læreren fremhever i klasserommet. Begreper du vil undersøke nærmere, eller hele avsnitt kan merkes uten å gå glipp av viktige notater i timen. Bare ta en Post-it® Index-pil, fest den, og fortsett å notere.
  2. Post-it®-lapper med linjer er supre når du har mer tid til å skrive noe ned og legge det til i notatene eller læreboken. De er akkurat store nok til å stikke ut av notisboken eller læreboken, slik at du enkelt finner dem igjen.
 • Du kan også flytte dem til en annen side hvis det er noe som gjelder flere steder. De kan altså brukes på flere forskjellige måter, noe som kommer godt med når du skriver notater.


 • Nicholas «The Nerdy Teacher»

  Nicholas «The Nerdy Teacher» Provenzano er en Google-sertifisert lærer som er kjent for å bruke innovative og samarbeidsbaserte metoder i klasserommet. Følg med på tipsene hans på www.thenerdyteacher.com.ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!