Colour-kolleksjon banner

Lysere sammen
Post-it® Notes Colour-kolleksjon

Ideene og drømmene dine begynner å ta form først når pennen møter litt papir. For når du får skrevet dem ned, gjør du dem litt mer ekte. Dette koblingspunktet er en kritisk katalysator for det å skape. Det er kombinasjonen av tankene dine og de fargerike lerretene til Post-it® Notes som lyser opp alles ideer. Og når du nå har enda flere farger å velge mellom, er ideene dine og Post-it® Brand lysere sammen.


Post-it® Super Sticky Notes Oasis-kolleksjon

Post it Oasis

Hvem trenger ikke et sted å gå for å roe ned, nullstille seg og fange dagens ideer? Post-it® Super Sticky Notes Oasis-kolleksjonen er akkurat det stedet. Disse beroligende nyansene av blått og grønt hjelper deg meg å føle deg avslappet og revitalisert på kort tid.

SE OASIS COLOUR-KOLLEKSJONEN

TIL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Boost-kolleksjon

Post it Boost

Farger kan gi et emosjonelt løft som vekker kreativitet og hjernefunksjoner. Post-it® Super Sticky Notes Boost-kolleksjonen handler om å fange den følelsen. Lyse, lekne og dynamiske farger for å få de kreative tankene til å flyte!

SE BOOST COLOUR-KOLLEKSJONEN

TIL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Playful-kolleksjon

Post it Playful

Denne livlige fargepaletten får garantert frem et smil i ansiktet ditt. Vis stolt frem fargene dine med Post-it® Super Sticky Notes Playful-kolleksjonen.

SE PLAYFUL COLOUR-KOLLEKSJONEN

TIL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Carnival-kolleksjon

Post it Carnival

Karnevalets energi og den jevne rytmen til feiringen er kjernen i denne kolleksjonen. Hent frem karnevalets ånd gjennom selvutfoldelse og en følelse av frihet med Post-it® Super Sticky Notes Carnival-kolleksjonen.

SE CARNIVAL COLOUR-KOLLEKSJONEN

TIL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Cosmic Colour-kolleksjonen

Post it Cosmic

Lyse og intense farger ut-av-denne-verden gjør enhver tanke og idé så levende at de skiller seg ut. Post-it® Super Sticky Notes Cosmic Colour-kolleksjonen bidrar til å gi liv til tankene dine.

SE COSMIC COLOUR-KOLLEKSJONEN

TIL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Soulful-kolleksjon

Post it Soulful

Post-it® Super Sticky Notes Soulful-kolleksjonen representerer tidløshet og oppmuntrer til en følelse av ro. Uttrykk de sterkeste følelsene, ideene og tankene dine.

SE SOULFUL COLOUR-KOLLEKSJONEN

TIL TOPPEN


Post-it® Notes Energetic Colour-kolleksjon

Post it Energetic

De sterke, dynamiske og lyse fargene i Post-it® Notes Energetic Colour-kolleksjonen har en positiv og kraftfull energi. Inspirer med vitalitet og livlighet, og skap en følelse av lykke og velvære.

SE ENERGETIC COLOUR-KOLLEKSJONEN

TIL TOPPEN


Post-it® Notes Beachside Colour-kolleksjon

Post it Beachside

Følelsen av at du går på en våt sandstrand, føler havbrisen i ansiktet og trekker inn den salte luften. Post-it® Notes Beachside Colour-kolleksjonen er et minne om følelsen av å være på stranden.

SE BEACHSIDE COLOUR-KOLLEKSJONEN

TIL TOPPEN


Post-it® Notes Poptimistic Colour-kolleksjon

Post it Poptimistic

Post-it® Notes Poptimistic Colour-kolleksjonen er en munter og sprudlende palett som uttrykker friskhet og positivitet. Gi liv til tankene dine med en pop.

SE POPTIMISTIC COLOUR-KOLLEKSJONEN

TIL TOPPEN


Post-it® Recycled Notes Nature Colour-kolleksjon

Post it Nature

Forny og fordyp forbindelsen til naturen – få en følelse av fornyelse, liv og varme med Post-it® Recycled Notes Nature-kolleksjonen. Denne fargekolleksjonen er laget med 100 % resirkulert papir, er PEFC™ RECYCLED-sertifisert og bruker et lim hentet fra en fornybar ressurs der 60 % er laget av en plante som kommer tilbake hvert år. Føl pusten av frisk luft som representerer en ny start.

SE NATURE COLOUR-KOLLEKSJONEN

TIL TOPPEN