1. Norge
 2. Post-it® Brand – Produkter, idéer, Programmer
 3. Idéer
 4. Creating a 3D Post-it® note sculpture
Å skape en skulptur i 3D med Post-it® notatark

Å skape en skulptur i 3D med Post-it® notatark

Når Jeff Cerica fikk i skoleoppdrag å lage et 3D-design – ved å ta 500 stykker av et eller annet og lage en skulptur – visste han ganske fort at Post-it® Notatblokker skulle være hans hjelpemiddel.


 • To uker og 800 Post-it® lappersenere, var hans utrolige kameleon ferdig.

  To uker og 800 Post-it® lapper senere, var hans utrolige kameleon ferdig.

 • Jeff har tegnet og skapt ting siden han var rundt seks år, så det er ikke fremmed for ham å gjøre verden vakrere. Gjennom årene har han gått fra tegning til maling til 3D-digital kunst, noe han håper til slutt å kunne livnære seg på.

  Selv om Jeff noen ganger leker med skulpturer, foretrekker han digitalt design fordi det er mindre rotete enn leire eller voks – som er én av grunnene til at han valgte Post-it® Notatblokker til å fullføre oppdraget sitt. I tillegg er origami noe han gjør med jevne mellomrom for å kunne bruke hendene sine på en mer praktisk måte. Faktisk har han laget papirfigurer til flere klasserom enn han kan telle, siden han lager dem i timene for å holde seg opplagt og skjerpet under forelesningene. Og siden han mener at «Post-it® Notatblokker har en perfekt størrelse» for origami, er det de han bruker til sine kreasjoner.

  Jeff har tegnet og skapt ting siden han var rundt seks år, så det er ikke fremmed for ham å gjøre verden vakrere

 • Jeffs utrolige kameleon tok omtrent to uker å lage. Skulpturen er bygget av bittesmå trekanter, hver og en laget av et Post-it® notatark, som er limt sammen rundt et hulrom i midten. Jeff designet hele konstruksjonen selv. Han ønsket i utgangspunktet å legge til en bakgrunn av Post-it® notatark som kameleon kunne «gå i ett med», men dette ble det ikke tid til innen tidsfristen.

  Men det var verdt alt arbeidet med et så flott sluttresultatet – som nå eies av Jeffs heldige søskenbarn, som skulpturen ble lovet til da han begynte å sette den sammen.

  Hva er neste utfordring for Jeff? Vel, bortsett fra å studere 3D-digital design ved University of Central Florida, har han allerede jobbet med en annen skulptur av Post-it® notatark – en kolibri. Vi gleder oss til å se hva han skaper neste gang.

  Vi gleder oss til å se hva han skaper neste gangØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!