Handwriting

Håndskriftens kraft

Hvordan Post-it® notatark kan snakke på andre måter enn bare med ord


  • Det er mye snakk om at skriving for hånd er på vei ut. Ettersom teknologien går fremover, som begynte med skrivemaskinen og går hele veien til smarttelefonen, er det ikke vanskelig å se at vi skriver mindre enn noen gang før. Og det stemmer at å skrive brev eller lange beskjeder til hverandre kan være en tapt kunst, spesielt når det gjelder forretningskommunikasjon eller kommunikasjon over lange avstander.

  • Men det er ett sted hvor håndskriften fortsatt lever, og det er i de korte beskjedene du skriver til dem som er nærmest deg. Det er vanskelig å forestille seg en verden der vi ikke legger igjen en lapp for å fortelle noen at vi kommer sent hjem, spør om noen kan gå tur med hunden eller minner noen på at vi er glad i dem. Og hvordan kan vi, uten håndskriften med sin unike og sjarmerende skjønnhet, umiddelbart vite hvem denne lappen var fra? Hvordan kunne vi følt båndet som knytter oss til personen som skrev den? Hvordan kunne vi lagt til det lille ekstra som gjør meldingen glad, viktig eller takknemlig?

  • Uten skriving for hånd ville det vært vanskelig for mødre å sende med en lapp i matboksen til barnet og ønske lykke til på biologiprøven. Lærere ville heller ikke kunne legge igjen en oppmuntrende diskret beskjed til en student som har en dårlig dag . Og mange av oss ville ikke kunne heie på oss selv i speilet hver morgen.

  • Skriving for hånd gir oss kraft til å holde kontakt, enten det er med noen vi er glad i, noen som trenger vår hjelp eller til og med med noe i oss selv som innimellom trenger en liten oppmuntring.

  • Hos Post-it® Brand er vi stolte av å ha bidratt til at kontakt mellom mennesker lever i beste velgående, ved hjelp av håndskriftens kraft og det den innebærer – og vi vil gjerne høre dine historier om dette.ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!