1. Norge
 2. Post-it® Brand – Produkter, idéer, Programmer
 3. Idéer
 4. Improve reading skills with these 4 tips
Forbedre leseferdighetene med disse fire tipsene

Slik leser du effektivt med Post-it® Notes

Det å kunne lese effektivt er nøkkelen til å øke produktiviteten. Med Post-it® produkter og noen få enkle tips er du snart på vei til å ta til deg den viktige informasjonen du trenger, raskere.


 • Dagene med highlightere er for lengst forbi! Du kan nå lese mer effektiv med bedre lesetips og verktøy som lett tilgjengelige for deg. Hvis du skriver ned ting for hånd, er det 42 % større sjanse for at du oppnår målene dine!* Når det kommer til lesingen, kan du faktisk bruke skriving til å øke produktiviteten. Og når du er mest produktiv, kan du gjøre alt. Vi viser deg hvordan.

 • 2. Fargekod viktige elementer

  For hvert viktige element du ser og vil finne igjen senere, kan du bruke et fargekodesystem – det er en flott måte å organisere informasjon på som gjør det enkelt å finne den igjen senere. Gi for eksempel fargen blå til viktige sitater og gul til viktig statistikk. Bruk deretter tilsvarende Post-it® Index-piler til å merke dem mens du leser. De sitter godt og fjernes uten limrester, og de livlige fargene gjør at du ikke går glipp av noe når du blar gjennom boken senere!

  Forbedre leseferdighetene med disse fire tipsene – oppsummer

 • 3. Oppsummer

  På slutten av hvert kapittel kan du skrive ned et kort sammendrag på to setninger på en Post-it® Notes 76 x 76 mm og feste lappen på begynnelsen av kapittelet. Post-it® Notes sitter godt på papir, og hvis du flytter dem til en annen notatbok senere, skader de ikke siden. Tips: La kanten på oppsummeringslappen stikke utenfor margen på siden, slik at du enkelt finner igjen kapittelsammendrag når boken er lukket!

  Forbedre leseferdighetene med disse fire tipsene – lag en liste

 • 4. Lag en liste

  Mens du leser, kan du ha Post-it® Super Sticky Stor notatblokk med linjer 101 x 152 mm i nærheten. Når du har et spørsmål eller finner noe du vil se mer på eller finne tilbake til, kan du skrive det ned på listen. Linjene gjør det enkelt å holde listen ryddig. Når du er ferdig med å lese boken, har du en praktisk liste med spørsmål og ytterligere forklaringer som du kan feste igjen og igjen nesten alle steder mens du fortsetter å studere og lære.

  Det å lese effektivt kan virke som en enkel oppgave, men å få mest mulig ut av lesetiden med disse enkle lesetipsene kan virkelig øke kapasiteten til å lære mer og studere mer effektivt. Du kommer til å bli overrasket over hvor mye mer du får gjort og hvor mye energi du får når du gjør det! Bare husk:

  1. Samle materialene
  2. Fargekod viktige elementer
  3. Oppsummer
  4. Lag en liste

  *Matthews, G. (2007). Betydningen av engasjement, pålitelighet og skriftlig måloppnåelse. Dokument presentert på det 87. årsmøtet til Western Psychological Association, Vancouver, B.C., Canada.ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!