Planlegge skolearbeidet

Planlegge skolearbeidet

Nicholas «The Nerdy Teacher» Provenzano gir deg tips og innsikt som hjelper elevene å lære mer hele året.


 • Elever får mer og mer å gjøre hvert år. Det stadig større fokuset på prøver gjør at elevene må notere seg all den viktige informasjonen som formidles i klasserommet, for å være forberedt på eksamensdagen. Organisering er en av de beste måtene å takle disse eksamenene på. Under finner du et par kjappe og enkle organiseringstips som hjelper elevene å forberede seg på eksamen.

 • Planlegge med Post-it®-produkter

  Post-it® Super Sticky-lapper er enkelt og greit den beste måten å organisere studiene dine på. De er enkle å feste og flytte rundt på, og de beholder festeevnen. Her er noen enkle tips til hvordan du kan bruke dem til å organisere studiemiljøet ditt.

  1. >Stilskriving: Det er svært viktig å planlegge stilen før du begynner å skrive. Dette er viktig for å få alle ideene på papiret og se hvordan du helst bør skrive stilen. Ved hjelp av Post-it® Super Sticky-lapper kan du få ideene på papiret og deretter flytte rundt på dem basert på hvilke krav stilen må oppfylle. Ettersom de virkelig er superklebrige, kan hver lapp flyttes flere ganger uten å miste festeevnen. Å flytte rundt på ideer er smart hvis du vil se for deg stilen før du faktisk skriver den.
  1. Prosjektplanlegging: Prosjekter har ofte mange bevegelige deler, og disse er det viktig å identifisere. Med Post-it® Super Sticky-lapper kan du både visualisere prosjektet og organisere arbeidet. Dette kan gjøres ved å gruppere notater på et bord eller fargekoordinere de forskjellige delene av et prosjekt. Prosjekter kan organiseres mer effektivt ved å bruke Post-it® Super Sticky-lapper til å avklare hva som skal skje i prosjektet, og hvem som har ansvaret for det.
  1. . Laboratoriearbeid: Å kjøre eksperimenter på labben kan av og til være kaotisk, men litt organisering kan løse dette problemet. Hvis du bruker Post-it® Super Sticky-lapper til å identifisere eksperimentet og de forskjellige delene, kan det bli enklere for elever og lærere å se hva som foregår.
 • Ved å gjøre disse tipsene til vaner blir elevene bedre forberedt på undervisningen og alle fremtidige eksamener. Ta en titt på alle Post-it®-produktene, og fortell hvordan du har brukt dem, i kommentarfeltet under.


 • Nicholas «The Nerdy Teacher»

  Nicholas «The Nerdy Teacher» Provenzano er en Google-sertifisert lærer som er kjent for å bruke innovative og samarbeidsbaserte metoder i klasserommet. Følg med på tipsene hans på
  www.thenerdyteacher.com.ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!