1. Norge
 2. Post-it® Brand – Produkter, idéer, Programmer
 3. Idéer
 4. Slik får du lærebøker til å skille seg ut
Slik får du lærebøker til å skille seg ut

Slik får du lærebøker til å skille seg ut

Nicholas «The Nerdy Teacher» Provenzano gir deg tips og innsikt som hjelper elevene å lære mer hele året.


 • Elever får mer og mer å gjøre hvert år. Det stadig større fokuset på prøver gjør at elevene må notere seg all den viktige informasjonen som formidles i klasserommet, for å være forberedt på eksamensdagen. Organisering er en av de beste måtene å takle disse eksamenene på. Under finner du et par kjappe og enkle organiseringstips som hjelper elevene å forberede seg på eksamen.

 • Slik legger du til informasjon i bøkene dine på en enkel måte

  Å skrive notater i lærebøker kan være vanskelig fordi de fleste skoler ikke tillater at elevene skriver i bøkene. Post-it®-produkter kan imidlertid brukes på en rekke smarte måter for å få mest mulig ut av teksten uten å skade sidene.

  1. Post-it® Index-fane er en glimrende løsning for å merke viktig informasjon som man vil studere senere. Elevene kan kjapt merke viktig informasjon på en side og gå tilbake til den når de er klare til å studere. Dette er et godt alternativ til merkepenner fordi det ikke endrer boken. Når man har studert et begrep eller tatt en prøve, kan Post-it® Index-fanen fjernes og plasseres et annet sted i boken.

  2. Post-it®-lapper er en annen utmerket løsning hvis man vil legge til noe i en lærebok uten å endre boken. Av og til må man legge til notater på en side for å klargjøre ting. Som elev kan det være enklere å bare legge til en setning eller to for å forstå teksten. Det kan være lurt å bruke en Post-it®-lapp til å henvise til notatene fra en bestemt dag. Med Post-it®-lapper er det enkelt å bare skrive ned ting man vil se nærmere på senere.

  3. Post-it®-sidemarkører kan hjelpe deg å holde styr på sidene som er viktigst for deg. Du kan bare legge til en sidemarkør og komme tilbake til den senere. Ved hjelp av de flerfargede Post-it®-sidemarkørene kan elevene også fargekoordinere notatene sine, slik at de vet nøyaktig hva de noterer. Disse kan sorteres etter begreper, eksempler, ideer til prosjekter eller hva som helst annet som er verdt å kategorisere. Kanskje har du allerede lagt til notater på siden, og du vil minne deg selv på å gå tilbake og lese gjennom dem.
 • Ved å gjøre disse tipsene til vaner blir elevene bedre forberedt på undervisningen og alle fremtidige eksamener. Ta en titt på alle Post-it®-produktene, og fortell hvordan du har brukt dem, i kommentarfeltet under.


 • Nicholas «The Nerdy Teacher»

  Nicholas «The Nerdy Teacher» Provenzano er en Google-sertifisert lærer som er kjent for å bruke innovative og samarbeidsbaserte metoder i klasserommet. Følg med på tipsene hans på
  www.thenerdyteacher.com.ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!