1. Norge
 2. Post-it® Brand – Produkter, idéer, Programmer
 3. Idéer
 4. Origami Inspiration: How Jenny W. Chan uses Post-it® Notes to make life a little bit more fun
Origami-inspirasjon: Hvordan Jenny W. Chan bruker Post-it® Notatblokker til å gjøre livet litt mer moro

Origami-inspirasjon med Post-it® Brand

Hvordan Jenny W. Chan bruker Post-it® Notatblokker til å gjøre livet litt mer moro


 • Jenny W. Chan har laget over 100 videoer med papirhåndverk, med instruksjoner for mange ulike prosjekter, fra hvordan man bretter en enkel blomst til hvordan man lager en påfugl ut av en pengeseddel.

 • Jenny begynte med origami da hun var liten og som mange andre som begynner med origami, synes hun at de trykte instruksjonene som fulgte med origami-papiret var ganske vanskelige å følge. Så senere i livet, da hun var på utkikk etter et prosjekt, ble hun inspirert til å gjøre origami mer tilgjengelig for alle ved å vise hvordan det gjøres på YouTube.

 • Hun startet for ca. to år siden og har siden dengang gjennomført mange flere prosjekter. Hun designer sin egen origami, kirigami (klippet og brettet papir), samt andre papirhåndverksprosjekter og hun prøver å gjøre hver video så lett og morsom å følge som mulig.

 • Ofte spør folk om de kan gjennomføre prosjektene hennes med Post-it® Notatblokker. Hva svarer hun? «Selvfølgelig! De fungerer bra … de er lett tilgjengelige og er allerede kuttet i firkanter på 76 mm x 76 mm.»

 • Hun liker hvordan Post-it® Notatblokker gjør origami tilgjengelig – de er rimeligere enn fancy papir, og kommer i mange forskjellige farger man kan eksperimentere med. De gjør origami til noe alle kan prøve.

 • «Jeg er faktisk», legger Jenny til, «en stor tilhenger av Post-it® Notatblokker. Jeg har dem i allslags størrelser og farger … det er en slags besettelse.»

 • Jenny får mye inspirasjon fra kommentarene som hennes fans poster under YouTube-videoene hennes og hun bruker disse idéene til å lage nye prosjekter og håndverk. Hennes fans' forespørsler om origami av Post-it® Notatblokker har ført til at hun har laget et hjerteformet bokmerke som benytter seg av stripen med lim på baksiden av Post-it® notatarkene.

  Se videoen hennes og lag ditt eget hjerteformede bokmerke!ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!