Hvordan: Vakre papirblomster

Post-it® Brand – Vakre papirblomster

Ekte blomster er virkelig overvurderte. De trenger vann, de får deg til å nyse, de visner og det faller brune blomster og rusk ned på disken din. Nok! Papirblomster varer så lenge du vil!


 • Skjær Skjær

  Plukk ut 6 ark fra en blokk med ditt favorittdesign og skjær jevnt fordelte strimler fra toppen av den rette linjen og helt ned til bunnen.

                               Skjær Skjær

 • Krølle-kraft

  Sett sammen 6 ark ved å feste dem på toppen (den uklippede delen) med Scotch® Tape. Bruk deretter en blyant til å krølle endene. Bare surr frynsene rundt blyanten.

                             Krølle-kraft

 • Rundt og rundt

  Rull sammen papiret på langs. Sørg for at designet er på siden som peker ut, slik at du kan se det! Bruk deretter Scotch® Tape til å feste dem i endene.

                             Rundt og rundt

 • Lag salat

  Velg et papir som kan se ut som blader og klipp ut bladformer. Tape dem til bunnen av kronbladene med Scotch® Tape og krøll dem med en blyant.

                             Lag salat

 • Festing

  For å lage stilken, skjærer du ut en liten sirkel av korken. Ta deretter ca. 40 cm (16 tommer) med streng og skyv den godt inn i korken. Før den gjennom toppen av blomsten og ut i bunnen. Når du trekker strengen ned, plasserer du korken nøyaktig der en papir-bie vil ønske å finne papirpollen.

  •                           Festing
 • Viklet inn i grønt

  Fest maskeringstape på hele stilken. Sørg for å surre tape helt opp til bunnen av blomsten slik at stilken ikke flytter på seg. Til slutt dekker du stilken og basen til blomsten med grønn blomstertape. Nå kan du justere på kronbladene for å få det utseendet du ønsker.

                             Viklet inn i grøntØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!