Tips for å håndtere en travel timeplan

De beste tipsene for å håndtere en travel timeplan med Post-it® Notes

Noen enkle tips som hjelper deg å holde timeplanen og oppnå målene dine.


 • En travel timeplan er den del av det moderne livet, uansett hvem du er. Mellom studier, fritidsaktiviteter og sosiale ting er det vanskelig å holde styr på alt som skjer. Men med praktiske Post-it®-produkter og pågangsmot kan du sette spor i verden, du kan håndtere alt og enda mer.

  Tips for å håndtere en travel timeplan – lag en hjemmebase for timeplanen

 • 1. Lag en base for timeplanen din

  Trikset med å håndtere en travel timeplan er å sette alt på ett sted først. Skaff deg selv en planlegger og gjør den til stedet der du skriver ned alt som skjer. Merk av klokkeslett og datoer med Post-it® Index-piler slik at du kan følge med på de viktigste avtalene. Legg til viktige detaljer med Post-it® sidemarkører, som gir deg ekstra plass hvis du har mye å huske på. Med litt ekstra hjelp fra Post-it®-produkter kan planleggeren hjelpe deg å se alt med ett blikk, slik at du kan se hele bildet og ha kontroll på hver minste detalj.

  Tips for å rekke alt i en travel hverdag – sett farvekode på avtalene dine

 • 2. Fargekod avtalene dine

  Hvis du liker sterke farger, kommer dette til å bli morsomt. Post-it® Super Sticky Notes 76 x 76 mm kommer i en rekke farger. Ha dem for hånden når du planlegger dagene dine. Velg ulike farger for fritidsaktiviteter, skole og andre aktiviteter (eller de kategoriene du trenger). Du kan da raskt se hva som skjer hver dag, og hva du må fokusere på. Prøv det, så oppdager du raskt hvordan effektive farger hjelper deg med å organisere livet ditt.

 • 3. Flytt tingene rundt

  De fleste planer kan bli endret, ganske ofte på et øyeblikk. Høres det kjent ut? Post-it® Super Sticky Notes 76 x 76 mm kan hjelpe deg å holde oversikt over det som skjer. Skriv ned avtalene på Post-it® Super Sticky Notes, slik at de enkelt kan omorganiseres når planene endres. Det er en enkel løsning, men en som er fleksibel når du må oppdatere kalenderen. Det holder i tillegg alt ryddig og organisert!

  Tips for å rekke alt i en travel hverdag - påminn deg selv om det som skal gjøres

 • 4. Minn deg selv på å holde avtalene dine

  Det er bra å holde kalenderen organisert og nøyaktig, men det hjelper lite hvis du ikke følger det opp. Minn deg selv på å holde avtaler med Post-it® Super Sticky Notes 76 x 76 mm. Legg dem på viktige steder slik at du ikke går glipp av dem. Prøv å skrive de viktigste avtalene på Post-it® Super Sticky Notes kvelden før, og klistre dem der du kan se dem neste dag. Det kan være på den bærbare datamaskinen, speilet eller inngangsdøren. Nå venter påminnelsene dine på deg neste morgen, og hvis du må ta dem med deg, så kan du ta de ned og klistre dem opp på nytt.

  Det er kanskje ikke enkelt, men når du styrer timeplanen, får du følelsen av at du kan klare alt. Og hver dag du holder timeplanen, vet du at du er én dag nærmere å oppnå drømmene dine. Det er tross alt en grunn til at du har timeplanen. Den er en del av deg, og det er slik du setter ditt merke på verden.ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!