Ha god kontakt med barna dine

Ha god kontakt med barna dine med Post-it® Notatblokker

Bruk Post-it® produkter til å være til stede i barnas hverdag – før, i løpet av eller etter skolen.


 • 1. LUNSJBESKJEDER

  Legg en beskjed i matboksen eller sekken når barnet ditt tar med seg lunsj på skolen. Eller tegn noe morsomt.

 • 2. INVITASJON TIL LEK

  For mange barn er det første de gjør når de kommer hjem å sette seg ned med et nettbrett eller en datamaskin. Legg igjen en Post-it® lapp på dekselet til nettbrettet eller tastaturet og utfordre dem til å spille et spill med deg, som Scrabble, eller tegn noe mens du har pause på jobben.

 • 3. SKATTEJAKT

  Hvis barna kommer hjem fra skolen før du kommer fra jobb, kan du legge igjen en rekke spor skrevet på Post-it® notatark som leder dem til en spesiell godis. Eller flere lapper som beskriver hvor glad du er i dem.

 • 4. KLASSISKE FORTELLINGER

  Hvis barnet ditt leser en klassisk fortelling som du leste som barn, kan du legge et Post-it® notatark for å merke dine favorittavsnitt og fortelle dem hvorfor. Dette viser at dere har noe til felles samtidig som det forsterker verdien og viktigheten av å lese.

 • 5. GOD MORGEN

  Hvis du går på jobb før barna går på skolen, kan du legge et Post-it® notatark på frokostbordet eller døren for å si at du tenker på dem.

  Post-it® notatark på frokostbordet

 • 6. SKRIFTLIGE PÅMINNELSER

  Er du ferdig med leksene? Er rommet ditt ryddet? Legg et Post-it® notatark i nærheten av fjernkontrollen til TV-en som en påminnelse om at plikter må gjøres før det er TV-tid.

  Post-it® notatark nær fjernkontrollen til TV-en

 • 7. RATTET

  For tenåringer kan Post-it® Super Sticky notatark oppmuntre til ansvarlige valg. Heng en lapp på rattet – «Ta vare på deg selv i kveld.» Eller «Ring hvis jeg skal hente deg».

 • 8. MAPPENOTATER

  Flere og flere lærere ber elevene om å ha en egen mappe i sekkene sine slik at de kan sende oppgaver eller beskjeder fra/til hjem og skole. Barnet ditt vil se denne hver dag. Legg inn et Post-it® notatark med oppmuntringer eller gode ønsker før en viktig prøve eller aktivitet.

 • 9. VÆRE MER UTE

  «Sykkelen din er ensom.» «Hvor mange ganger på rad kan du treffe basketkurven?» Eller «Det er en vakker dag for å lufte hunden.» Legg et Post-it® notatark nær TV-en eller spillkonsollen som oppmuntrer barnet til å leke ute.

  Har du brukt Post-it® produkter til å kommunisere med familien på en interessant måte? Del med Post-it® samfunnet på Facebook hva som har fungert for deg.ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!